Joensuun Filli ry:n jäsenenä pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin, harjoituksiin, vierailuihin, tutustumisiin, esittelyihin, tapahtumiin ja tempauksiin sekä jäsenistön yhteiseen keskusteluryhmään Facebookissa. Jäsenmaksu on 15 € vuodessa.


Kannatusjäsenyys

Mikäli rumpukapulat eivät ole tuttu näky sinun käsissäsi, mutta haluaisit tukea pohjoiskarjalaista perkussionismia, voit liittyä Joensuun Filli ry:n kannattajajäseneksi. Myös yritys tai yhdistys voi liittyä kannattajajäseneksemme. Kannatusjäsenmaksu on 80 € vuodessa.


Näin liityt jäseneksi

Jäseneksi Joensuun Filli ry:hyn liityt maksamalla jäsenmaksun (henkilöjäsen 15 € tai kannattajajäsen 80 €) tilille FI23 4108 0012 7485 81 (ITELFIHH) käyttämällä viitenumeroa 20239 ja lähettämällä meille yhteystietosi* joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen hallitus@joensuunfilli.fi. Kun jäsenmaksu on saapunut yhdistyksen tilille ja jäsentietosi on saatu kirjattua jäsenrekisteriin, lähetämme sinulle sähköisen jäsenkortin.

*Etunimi ja Sukunimi, Sähköpostiosoite, Lähiosoite, Postinumero, Postitoimipaikka sekä Puhelinnumero. Rekisteriselosteemme täällä.

Jäsenedut

Hifi.fi Joensuu, Kauppakaari 1 Joensuu

Kaikista musiikkitarvikkeista -10% Joensuun Filli ry:n jäsenkorttia esittämällä.

Ravintola Kerubi, Siltakatu 1 Joensuu

Joensuun Fillin jäsenille Kerubin Kantis-kortti maksutta.