Pöytärummutuksen SM-kisat Joensuussa 2024

Joensuun torilla torstaina 11.7.2024

Kilpailun palkinnot sponsoroi:

Rescuedrums Pöytärummutuksen SM
Jackshop Pöytärummutuksen SM
Hifi.fi Pöytärummutuksen SM
30.6.2024

Kenestä Pöytärummutuksen Suomen mestari?

Pöytärummutuksen SM-kisat Joensuun torilla torstaina 11.7.2024 klo 16-18.30. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Pöytärummutuksen SM-kisat järjestetään 17 vuoden tauon jälkeen! 2000-luvun alkuvuosilta tutut mestaruuskisat tekevät paluun, tällä kertaa Joensuuhun. Finaalitapahtuma järjestetään Joensuun torilla torstaina 11. heinäkuuta armon vuonna 2024. Valtakunnan mestaruutta tavoitellaan mahdollisimman näyttävällä, hauskalla ja taidokkaalla esityksellä.

Lavalle nousee kymmenen kovaa pulpetinkurittajaa. Kilpailijat ovat: Reiska Pankakoski, Tero Lechero, Nikke, Eve Pietarinen, Strangerfriend, Niksu-Piksu, Petu, Vili Munne, Thunderlord sekä El Salvador.

Jokainen kilpailija esittää tapahtumassa oman soolonumeronsa ja eniten tuomaristolta pisteitä saaneet kamppailevat vielä finaalikierroksella mestaruudesta kaksintaistelussa. Lopullisen ratkaisun voittajasta tekee yleisö huutoäänestyksellä.

Kilpailun tuomarit ovat näyttelijä Suvi-Maaria Virta, muusikko Ema Hurskainen sekä muun muassa Heavy Metal Knitting World Championships -kilpailun primus motor Mari Karjalainen. Tapahtuman juontaa muun muassa Ilosaarirockin päälavalta ja Joensuun Kiekko-Poikien otteluista tuttu ääni Tuomas Pippola.

Tule tsekkaamaan ja vaikuttamaan itsekin kuka on kovin pöytärummuttaja vuosimallia 2024! Tapahtuma on pääsymaksuton. Tervetuloa seuraamaan viihdyttävää kesätapahtumaa Rokkiviikon torstaina Joensuun torille – nämä kisat nimittäin tullaan muistamaan ja pitkään!

Muista ehdottomasti myös Joensuun siistein ja runsain kaupunkifestivaali POPKATU samalla viikolla tiistaista lauantaihin 9.–13.7.2024.

ILOSAARIROCK Joensuun Laulurinteellä perjantaista sunnuntaihin 12.–14.7.2024.

SIIS HÄH?

Lue tästä miten tähän on päädytty


LIVESTREAM: SANOMALEHTI KARJALAINEN TORSTAINA 11.7.2024 KLO 16-18.30


Fillin matkassa mukana:

Vaatemyynti.fi Joensuu

20.3.2024

Turnajaiset alkakoon!

Maineen ja kunnian lisäksi pelissä on niin kovat palkinnot, että näitä kannattaa lähteä Joensuuhun asti jahtaamaan! Saanemme esitellä:

Pöytärummutuksen SM

#1 Rescuedrums rumpusetti, arvo 700 €! Remon setti, asiallinen Rescuedrums-pinnoite. BD 20″, TT 10″, FT 14″ ja sisältää tomitelineen ja lattiatomin jalat.

Pöytärummutuksen SM Joensuussa

#2 Jackshop Custom Drums virveli, arvo 500 €. Voit valita mieleisesi virvelin Jackshopin laajasta valikoimasta!

Pöytärummutuksen SM 2024 Joensuu

#3 KORG KR-Mini Rhythm Machine, Mapex 8″ harjoitusalusta ja lattiateline sekä 6 paria Zildjianin kapuloita, yhteisarvo 240 €!

Karsintavideoita saa lähettää nyt!

Kisa on nyt auki ja karsintavideoita otamme vastaan 31.5.2024 saakka. Tässä tulevat kisan säännöt ja osallistumisohjeet. (Aiemmin ilmoitettu määräaika oli 30.4., mutta päätimme pidentää videoiden jättöaikaa kuukaudella, koska why not.)

Säännöt ja ehdot:

 1. Pöytärummutuksen suomenmestaruuskilpailussa haetaan viihdyttävintä shown ja soittotaidon yhdistäjää. Eli se kuka tarjoaa parhaan shown, voittaa.
 2. Finaaliesityksen kesto saa olla max 3 minuuttia.
 3. Finaalitapahtumassa instrumenttina on perinteinen kannellinen, säilytystilalla varusteltu pulpetti, joka seisoo puisen, kaikuvan korokkeen päällä. Pulpetti ja koroke mikitetään.
 4. Taustanauhaa saa käyttää. Kapuloita tai muuta kättä pidempää ei sallita, vaan rummuttaminen tehdään käsin. Kaikki muu showta parantava rekvisiitta vaatteineen ja koreografioineen on erityisen suotavaa ja toivottavaa, paitsi soittovälineiden hajottaminen ei ole sallittua.
 5. Finaalitapahtumaan Joensuun torille valitaan kahdeksan (8) esiraadin valitsemaa kilpailijaa.
 6. Finaalisuoritukset arvioi arvovaltainen musiikki- ja kulttuurivaikuttajista koostuva tuomaristo.
 7. Voittajat palkitaan rumpujensoittoon liittyvin tuotepalkinnoin.
 8. Finaaliin valittu kilpailija vastaa itse kaikista matka-, majoitus- ynnä muista osallistumisesta aiheutuvista kustannuksista ja järjestelyistä. Finalisteille tarjotaan illallinen.

Ohjeita:

 1. Kilpailuun haetaan mukaan karsintavideolla, jonka kesto saa olla max 1 minuutti. Karsintavideolla annat näytteen osaamisestasi ja vakuutat esiraadin siitä, että olet ansainnut paikan finaalissa.
 2. Karsintavideossa saa instrumenttina käyttää mitä tahansa pöytää, kunhan se on pöytä. Jalkoja ja lattiaa saa, ja kannattaa käyttää. Rummuttaminen täytyy tehdä käsin, kapuloita tai muita työkaluja ei sallita.
 3. Toimita video ladattavassa muodossa pilvipalvelun välityksellä sekä yhteystietosi 31.5.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hallitus@joensuunfilli.fi
 4. Esiraati tekee valinnat kahdeksasta finalistista kesäkuun alussa, jolloin finalistit saavat tiedon valinnastaan.

SUMMA SUMMARUM!

 1. Kuvaa upea pöytärummutusvideosi max 1 min!
 2. Lähetä meille latauslinkki ja yhteystietosi: hallitus@joensuunfilli.fi 31.5.2024 mennessä!
 3. Finalistit ovat selvillä kesäkuun alussa.

Osallistumalla kisaan ja lähettämällä karsintavideon hyväksyt yllä mainitut säännöt ja ehdot.

Kysyttävää? Tökkää meille postia: hallitus@joensuunfilli.fi